GENERALFORSAMLING 2022

HJÆLP

Asnæs Bys Grundejerforenings kasserer gennem mange år ønsker at stoppe, så vi leder med lys og lygte blandt medlemmerne, om der skulle være et medlem af foreningen, der har tid og lyst til at involvere sig i grundejerforeningens frivillige, ulønnede arbejde.

Inge vil gerne stoppe ved generalforsamlingen 2023, men vil selvfølgelig være til rådighed ved opstart og som support, hvis det er nødvendigt.

Vi har gennem 22 år brugt regnskabsprogrammet Winkas, der har et indbygget kartoteksprogram, så lidt erfaring med computer vil være en fordel, men hvis vores nye kasserer har andre ønsker til programmer, kan det sagtens ændres.

Vi håber, der er én, der har lyst til at være med til at sætte præg på Asnæs’ fremtid.

Hvis du vil høre nærmere om arbejdet, er du velkommen til at kontakte kasserer Inge på tlf. 40 580 380.

Asnæs By’s Grundejerforening.

Se referat og beretning fra årets generalforsamling – klik og læs